Over Plasticentre

Plasticentre is na vele jaren een betrouwbare partner voor de bouwprofessional en de doe-het-zelver. Wij bieden onder één dak, een ruim assortiment aan riolerings- en afvoermaterialen, dak-, gevel- en isolatiematerialen.

Voor bevestigingsmaterialen, handgereedschap, diverse materialen, elektrisch en draagbaar gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres.

Deze diversiteit biedt een totaal pakket met een team om u te begeleiden in uw project of renovatie.

Bezoek onze showroom, waar u ons buiten- en binnenschrijnwerk kunt bewonderen…!
U kan er allerlei modellen ramen en deuren in pvc, alu en hout, pergola’s, sectionale poorten, binnendeuren, parket, plafond, trappen en keukens bekijken.

Droomt u ook van stores, japanse gordijnen en diverse gordijnen? Dan kan u eveneens bij ons terecht! Sedert kort bieden wij u, confectie op maat.

Het is geen geheim, dat ons bedrijf gedurende jaren een vaste waarde betekent in de landbouw. Door onze hoogkwaliteit van netten en koorden, en diverse landbouwfolies gaande van inkuilfolie, serrefolie (DV-Clear, DV-Lux, DV-Lux Diffus en DV-Tunnel) tot stretchfolie (wikkelfolie Tenospin, Tenoplus, Trioplus, Triowrap, Comfortwrap, Horsewrap) kunnen wij u een meerwaarde bieden.
Vanzelfsprekend kan u bij ons ook terecht voor beschermbachen, anti-worteldoek, geotextiel, klimaat- en wildnetten, ontsmettingsfolie, muchfolie en energieschermen.

Onze producenten hebben een verticale integratie in de productie en bieden tevens een flexibiliteit bij het afstemmen van de producten naar de eisen van de klant.

Bij ons is het het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar.